Workshops en weekenden

Artist’s Way introductie middag

Ervaar wat de Artist’s Way kan doen voor jou. Gun jezelf deze workshop vol inspiratie en ontdekkingen. Door eenvoudig schrijfoefeningen word je je bewust van je wensen en blokkades. Wil je  kennis maken met deze methode of met mij? Kom dan naar een introductie workshop.

De volgende workshop zijn zondag 8 april 2018

Lees meer of reserveer een plaats


Artist’s Way Weekend in Wongema (Noordwest Groningen)

Ben je toe aan verandering? Een nieuwe richting? Een stroomversnelling? Wil je je even helemaal losmaken van de dagelijkse beslommeringen? In het Wongema Weekend zoeken we het lege midden op en – niet onbelangrijk – maken we die leegte productief. Een intensieve ontdekkingstocht met veel schrijfoefeningen, een verrassingsexpeditie en nog veel meer. Het warme interieur van werkplek Wongema en het omringende lege Groningse landschap vormen de perfecte setting voor deze zoektocht.

Het volgende weekend is in het najaar 2018 (datum binnenkort op de website)

Lees meer of reserveer meteen een plaats


 Werkweekenden Wongema:

De werkweekenden in Wongema voorzietnin een behoefte: Een weekend lekker werken, zonder ruis van thuis, met een lekker bed en een goed bord eten op z’n tijd. Geen programma, maar wel structuur en ruimte. Je werkt aan wat je wil. Dit weekend is een co-productie van The Artist’s Way en Wongema. Lees meer >>>

Komende weekend: 25-27 mei 2018.

Vragen of reserveren? Mail naar Erik van Wongema: post@wongema.nl


Inspiratie workshop in Atelier de Kraamkamer

Thema van deze middag is ruimte maken. Ruimte in je hoofd, ruimte voor creativiteit, ruimte in je huis, ruimte in je leven. Hoe ervaar jij ruimte? Waar wil je meer ruimte? En wat is daarvoor nodig?

Voor iedereen die verlangt naar een leven met meer creativiteit. Of je de Artist’s Way al kent en of je kunt tekenen is niet van belang.

Wil je een middag lekker tekenen en schrijven in een prachtig atelier? Wil je helderheid over jouw doelen en ontdekken wat de volgende stap is voor jou? Kom dan naar de inspiratie middag. Aan het eind van de middag sluiten we af met een drankje en kun je ervaring uitwisselen.

De datum voor een volgende inspiratie workshops is nog niet bekend

Lees meer of reserveer een plaats


Artist’s Way weekend in Amsterdam

Atelier de Kraamkamer In twee dagen maak je een spannende ontdekkingsreis.  Wil jij je bewust worden van wat je werkelijk raakt en leren hoe je daar tijd en ruimte voor kunt maken in je leven? Heb je genoeg van je blokkades? Wil je je innerlijke criticus ontmaskeren en zelf aan het roer gaan staan? Tijdens een gastles door Helga Kos (beeldend kunstenaar en tekenleraar) kun je het creatieve proces aan den lijve ervaren. Het weekend vindt plaats in het prachtige Atelier de Kraamkamer. Met veel persoonlijke aandacht en uitdaging.

De datum voor een  volgende Artist’s Way Weekend is Amsterdam isnog niet bekend