Walking in this World

naar overzicht trainingen

walking in this worldHet veelgevraagde vervolg op The Artist’s Way. Hoe zorg je voor duurzame focus bij het realiseren van je plannen?  Welke monsters kom je tegen op weg naar je dromen? Je leert jezelf verleiden tot actie en steun vragen bij de juiste mensen.

Data: nieuwe training start najaar 2018
Locatie:  Amsterdam
Kosten: 445 inclusief 21 % BTW

 

Als je werkgever de training vergoedt, neem dan even contact op.

Extra workshops schrijven en schilderen  kun je naar keuze volgen en zijn niet inbegrepen bij de prijs.

Je kunt alvast een plaats reserveren via de mail

De data lopende training
(maandagochtend 11.00-13.30 uur)

30 oktober 2017
6, 20 november 2017
4,18 december 2017
8, 22 januari 2018
5, 19 februari 2018
5, 19, 26 maart 2018

Wat je kunt verwachten:

Gezonde gewoontes: Tijdens The Artist’s Way heb je gezonde gewoontes ontwikkeld, tijdens de vervolgtraining worden worden deze steeds meer vanzelfsprekend.

Daadkracht:Het realiseren van je plannen in deze wereld staat centraal. Hoe kun je jezelf verleiden tot actie en wanneer is het belangrijk om hulp in te roepen? 

UitdagingJe zet letterlijk stappen in nieuwe gebieden, we gaan samen modeltekenen in het atelier van beeldend kunstenaar Helga Kos en naar een schrijfcafé of we organiseren een schrijftraining. Je wordt uit je comfortzone gelokt en zo leer je om nieuwe (creatieve) uitdagingen aan te gaan. 

Zelfwaardering: Je staat bewust stil bij je overwinningen, groot en klein. Dit helpt bij het versterken van zelfvertrouwen en zelfrespect.

Inspiratie: Je deelt je plannen en uitdagingen, enthousiasme werkt aanstekelijk.

Naast de vertrouwde Morning Pages en de Artist Dates, wordt de Wekelijkse Wandeling geïntroduceerd. Julia Cameron noemt deze drie dingen een geheel.

‘It is like opening the gate at the top of a field irrigation system. Once we remove the blocks, the flow moves in.’  Julia Cameron

Wil je meedoen? Reserveer hier een plaats

Tools

Dagelijks  schrijven geeft richting en zet je aan tot actie. De Artist Date is essentieel om jezelf te voeden, om op te laden. De wekelijkse wandeling zorgt ervoor integratie van de dingen die leert en geeft nieuwe inzichten.
Luister naar Julia Cameron zelf over deze tools in dit filmpje:

Keuzeworkshops:

Modeltekenen door Helga Kos

Het moment dat je binnenloopt in het prachtige atelier van Helga in de voormalige kraamkamer van de vrouwenkliniek voel je de magie. Tijdens een workshop tekenen ervaren mensen hoe iets ontstaat, ondanks henzelf. Door oefeningen leer je de controle loslaten en ontdek je jouw eigen handschrift en de waarde daarvan

atelierdekraamkamer.nl

Stemworkshop door Adriaen van der Veen

Eigenzinnig, enthousiast en bevlogen, zo zou ik Adriaen omschrijven. Hij is ervan overtuigd dat iedereen kan zingen. ‘Je hoeft alleen je stem te ontdekken.’ De aandacht in zijn werk ligt voornamelijk op expressie en het ontdekken van de eigenheid van de menselijke stem.
www.zingenisheerlijk.nl

Kijk hier als je wilt weten welke verschillende trainingen er zijn.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren